In een Gezond Lichaam in Verband met een Positieve Houding?

In de gratis “Gedachte van De Dag” e-mail heb ik ontvangen van de Napoleon Hill Foundation, gisteren item begon met dit:

Als u nog niet de wilskracht om uw fysieke lichaam in het repareren, kunt u ook een gebrek aan de kracht van de wil om een positieve mentale houding in andere gewichtige omstandigheden, dat de controle van uw leven.

Dit deed me stoppen en na te denken!

gezond lichaam

Ik was een Leider voor Weight Watchers voor 9 jaar. De meeste, zo niet alle van de leden die hun doel bereikt gewicht ervaren een duidelijke verbetering in hun zelfvertrouwen. Als gevolg daarvan is hun houding was meer positief.

Ik heb ook gemerkt dat mensen die regelmatig sporten hebben een meer positieve houding. Studies hebben aangetoond dat regelmatige lichaamsbeweging is net zo effectief in het controleren van depressie voorgeschreven medicijnen in de meeste gevallen. Het is een duidelijke stress reliever en iets artsen adviseren meestal om te helpen bij het regelen van de bloeddruk.

Als ik de oefening in de ochtend, ik voel me een gevoel van vervulling en de hele dag gaat het beter. Als ik door een periode waarin ik ben niet uitoefenen, mijn houding zeker lijdt.

De e-mail het artikel ging verder met te zeggen dat zowel het behoud van een positieve mentale houding en het onderhouden van uw fysieke gezondheid vereist hetzelfde type van persoonlijke discipline en de inzet voor beide moet worden dagelijks versterkt. In “De Lichte kant”, Jeff Olson spreekt over het doen van de kleine dingen van elke dag, consequent, om te werken in de richting van je doelen. Als je niet overboord te gaan en stel kleine doelen, zoals hij zegt, “het is gemakkelijk om te doen, en gemakkelijk het NIET te doen.” Het is een bewuste keuze die we moeten maken op een dagelijkse basis. Na verloop van tijd, het samengestelde effect is ofwel succes of falen.

Als u het maken van de juiste keuze, slechts een deel van de tijd, je blijft gewoon zoals je bent.

Sommigen zouden het niet definiëren dat als falen, maar, je krijgt niet dichter bij het doel. Als u probeert om gewicht te verliezen, krijgt u alles terug dat u verloren heeft, van maandag tot en met vrijdag gewoon door over-genieten in het weekend! Dat werkt voor het gewicht van het onderhoud (in feite is het eigenlijk hoe onderhoud ik mijn gewicht), maar het zal niet voor het gewicht af.

Kunt u enkele fysieke voordelen van het uitoefenen van slechts een paar dagen per week, maar als je wilt ook de mentale voordelen dan een vorm van oefening elke dag is veel beter. http://dagelijksetrainingmotivatie.info

De e-mail heeft ook gezegd:

Wanneer u last van uw lot en bepalen dat je je leven positief in elk aspect van je leven – fysiek en mentaal – ontvangt u een extra uitkering.

Geest, lichaam en geest echt zijn verbonden. Gezond blijven helpt je positief blijven en positief blijven helpt u gezond te blijven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *